Vi kan med glädje berätta att vi förvärvats av CTEK Sweden AB, en global ledare inom underhåll av fordonsbatterier. Det här kommer göra det möjligt för oss att nå ut med Chargestorms produkter till hela världen.

CTEK är kända som experter på batteriladdning världen över, vilket innebär att vi har möjligheten att flytta gränserna inom utveckling för att ge marknaden nya och innovativa produkter. Nu expanderar de sin redan solida grund genom att ta steget in på elfordonsmarknaden. Tillsammans kommer vi att bygga vidare på det vi redan uppnått i Skandinavien.

Våra nya kollegor på CTEK kommer föra med sig ytterligare expertis, vilket gör det möjligt för oss att utveckla avancerade lösningar för laddning av fordon. Med deras kapacitet och starka samarbeten med fordonstillverkare kan vi leda utvecklingen, tillverkningen och distributionen av produkter och system för elfordon globalt.

Det finns många synergier mellan företagen. Vi har samma värderingar när det kommer till kvalitet, säkerhet och enkelhet för att maximera batteriprestanda. CTEK ser fram emot att utveckla starka samarbeten med Chargestorms kunder, samtidigt som de kan introducera den här spännande tekniken för sina egna.

Förvärvet kommer inte att påverka vårt dagliga arbete, utan vi jobbar på som vanligt. Du är lika välkommen som alltid att höra av dig till oss på samma telefonnummer och mailadresser som tidigare.

CTEK & Chargestorm announcement
Media package
Download