Vår laddbox blir Chargestorm Connected med CTEK E-Mobility som avsändare

Senast uppdaterad 12 juni 2019

Vår laddbox blir Chargestorm Connected med
CTEK E-Mobility som avsändare.

Chargestorm lanserade laddboxen under 2016 som en kompletterande produkt till vår befintliga elbilsladdare CSR100. Till en början var den tänkt som en laddbox med ett Typ2-uttag eller en fast laddkabel. I takt med att produkten lanserades fick vi en fantastisk respons från våra kunder. Det dröjde inte länge förrän vi lanserade laddboxen med dubbla Typ2-uttag eller laddkablar, helt enligt önskemål från våra kunder inom segmenten fastighet, parkering och bostadsrättsförening.

I samband med lanseringen av vår laddbox erbjöds enheten i tre varianter; Start, Protected och Connected. Start var den enklaste formen av denna enhet där funktioner såsom säkring, jordfelsbrytare och energimätare monterades i en separat elcentral. Protected hade dessa funktioner i laddboxen. Gemensamt för dem bägge var ett enklare styrkort som inte gick att koppla upp eller nyttja ihop med vår lastbalansering.

Laddboxen är den produkt som alltid har väckt störst intresse från våra kunder. Den är en smart enhet som går att koppla upp och har all säkerhet inbyggd direkt i enheten, även med stöd för vår lastbalansering NanoGrid™. Vår Connected är den enhet som har blivit väldigt populär för offentlig parkering, BRF och fastighetsägare. Samtliga kunder med höga krav på driftsäkerhet och en säker elbilsladdning.

Då vi sedan ett år tillbaka ingår inom CTEK Group blir avsändaren från oss inom EV-sidan nu CTEK E-Mobility. Vi är fortsatt samma härliga team som brinner för elektrifiering och nås precis som vanligt via samma mailadresser och telefonnummer.

Chargestorm finns kvar som våra produkter och lösningar inom elbilsladdning och med CTEK E-Mobility som avsändare. Laddboxen har officiellt sin sista dag den 30 juni, efter denna dag benämns den Chargestorm Connected.

Då vi vill att alla våra laddare ska vara smarta, uppkopplade och ha stöd för vår lastbalansering NanoGrid™ utgår varianterna ”Start” och ”Protected” även detta datum.

För mer information, vänligen kontakta:
Daniel Forsberg
Marketing Specialist EV
daniel.forsberg@chargestorm.se
011 – 333 0002

Är du intresserad av att köpa våra produkter eller få mer information?

Försäljning 011 - 333 00 02

Fler artiklar från laddningsguiden

12 juni 2019|