Smart laddning för bostadsrättsföreningen

I takt med antalet elbilar ökar väljer fler och fler bostadsrättsföreningar att skaffa laddningsmöjligheter till sina medlemmar, statistik visar att det till och med kan vara värdehöjande för fastigheten. Bland våra produkter är Chargestorm Connected med dubbla Typ 2-uttag  det populäraste alternativet. Lösningen kan enkelt kompletteras med ett tagg-system för att hantera vem som har tillgång till laddboxarna samt hur kostnaden för elförbrukningen ska fördelas inom föreningen. Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans med er hitta den bästa lösningen för er, vi har väldigt många referenser inom BRF.

Kopplat till fastighetssystemet

Våra uppkopplade lösningar kan integreras med föreningens fastighetssystem, detta gör det enkelt att hantera kostnaden för laddning direkt på hyresavin.

Ökat värde på lägenheterna

En förening med laddplatser är attraktiv för potentiella lägenhetsköpare,  flera fastighetsmäklare bekräftar att det ger ett ökat intresse vid försäljning och är värdehöjande.

Klimatklivet halverar kostnaden

Bostadsrättföreningar kan söka ekonomiskt stöd för halva investeringskostnaden genom miljösatsningen Klimatklivet.

CHARGESTORM CONNECTED

Smart och uppkopplad laddbox. Även med dubbla Typ2-uttag eller laddkablar

Kraftfull laddbox

Kraftfull laddbox med effekt upp till 22kW, även med dubbla Typ2-uttag eller laddkablar

All säkerhet inbyggd

Utrustad med inbyggd säkring, jordfelsbrytare, MID-godkänd energimätare och DC-läckage detektor.

Lastbalansering

Med vår lastbalansering för hemmet slipper du oroa dig för att äventyra huvudsäkringen, effekten på laddaren ställs ned automatiskt.

Upptäck CHARGSTORM CONNECTED

Lastbalansering med Chargestorm NanoGridTM

Illustration av lastbalansering

När flera elfordon laddar samtidigt

Lastbalansering behövs vid risk för överlast i det lokala elnätet när många fordon laddar samtidigt. Vid risk för överbelastning beordrar systemet automatiskt laddstationerna att sänka laddströmmen eller tillfälligt stänga av laddningen helt.

Prioritering av viktig utrustning

Med vår lösning för lastbalansering kan man relativt enkelt instruera systemet vilken teknisk utrustning som ska prioriteras om laddströmmen måste sänkas. I ett parkeringshus med många pågående laddningar är exempelvis belysning och hissar prioriterade.

Enkelt att installera i fastigheten

Systemet mäter på servisen som kommer in till fastigheten och har kontroll på effektuttaget i laddstationerna. Allt vår lösning behöver veta är storleken på huvudsäkringarna för fastigheten för att garantera stabiliteten i fastighetsnätet.

Ladda elbil med RFID-tagg

Trygg support

En marknadsledande laddlösning kräver självklart en riktigt bra supporttjänst, vi finns här med egen support om något skulle inträffa. Eftersom vi själva har utvecklat både hård- och mjukvaran i vår laddare kan vi effektivt hjälpa våra kunder. Via vår molnbaserade webbportal Charge Portal har vi möjlighet att fjärruppgradera din miljö och snabbt ge support.

Service av laddstationer för elbil

Hjälp med installationen

Även om monteringen och installationen av Chargestorm Connected är relativt enkel måste den enligt elsäkerhetslagen utföras av en behörig elektriker. För att göra det smidigt för dig som kund har vi skaffat lokala samarbetspartners över hela landet som är utbildade på våra produkter och som snabbt kan hjälpa dig att få din laddbox på plats.

App-styrning via mobilen

Få full kontroll över hur och när din elbil ska laddas. App-styrning av Chargestorm Connected finns både till Android och iOS. Appen hittar du genom att söka på "Taking charge".

Chargestorm Connected App

Är du intresserad av att köpa våra produkter eller få mer information?