Borta bra – men hemmaladdat är bäst

Som privatperson kan det kännas svårt att välja rätt laddningslösning, det finns många produkter på marknaden där både kvalité och prestanda varierar stort. Vår mest populära laddlösning heter Chargestorm Connected och passar väldigt bra till hemmet. Laddboxen finns  i flera olika varianter avseende effekt och funktioner, vi hjälper dig gärna av välja rätt variant. Vi har dessutom duktiga samarbetspartners/installatörer som kan hjälpa dig att få allt på plats. Smidigt, eller hur?

Ikon laddstation

All säkerhet inbyggd

Chargestorm Connected uppfyller samtliga säkerhetsbestämmelser och standarder inom elbilsladdning. Enheten har inbyggd säkring, energimätare och jordfelsbrytare (Typ A + DC-läckage detektor).

Ikon laddstation

Chargestorm Connected

Välj mellan en rad olika varianter av vår laddbox för att få de funktioner och effekt som just du behöver. Glöm inte lastbalansering för extra smidig laddning!

Ikon laddstation

Smart laddbox

Med Chargestorm Connected har du möjlighet att koppla upp laddboxen till vår app Taking Charge. Appen ger full styrning av enheten samt statistik kring din laddning.

NJORD GO

Portabel, smart och väldigt enkel att använda. Med på resan eller hemma.

Portabel laddbox

Portabel laddbox med effekt upp till 11kW via röd CEE-plugg. Uppkopplad enhet med en smidig app-styrning.

All säkerhet inbyggd

Utrustad med inbyggd säkring, jordfelsbrytare, DC-läckage detektor och en krets för energimätning.

Full koll på effekten

Laddeffekten på Njord ställs enkelt in via vår app. Via appen ser man tydligt vilket effekt enheten laddar med och kan justeras efter behov.

Upptäck NJORD GO

Lastbalansering hemma med Chargestorm NanoGridTM

Med Chargestorm Connected kan du välja till lastbalansering för laddning hemma. Lösningen innebär att en energimätare monteras vid den inkommande matningen som håller koll på vad huset drar och huvudsäkringens storlek. Från energimätaren dras sedan en mod-bus slinga till laddboxen.

Nu fungerar lastbalanseringen automatiskt och bilens laddning anpassas och optimeras hela tiden beroende på hur mycket effekt som huset drar. Med vår lösning för lastbalanseringen skyddas hemmets elnät från överbelastning samtidigt som du får en effektiv laddning.

Beskrivning av hur lastbalansering elbilar hemma fungerar

CHARGESTORM CONNECTED

Smart och uppkopplad laddbox. Även med dubbla Typ2-uttag eller laddkablar

Kraftfull laddbox

Kraftfull laddbox med effekt upp till 22kW, även med dubbla Typ2-uttag eller laddkablar

All säkerhet inbyggd

Utrustad med inbyggd säkring, jordfelsbrytare, MID-godkänd energimätare och DC-läckage detektor.

Lastbalansering

Med vår lastbalansering för hemmet slipper du oroa dig för att äventyra huvudsäkringen, effekten på laddaren ställs ned automatiskt.

Upptäck CHARGSTORM CONNECTED
Ladda elbil med RFID-tagg

Trygg support

En marknadsledande laddlösning kräver självklart en riktigt bra supporttjänst, vi finns här med egen support om något skulle inträffa. Eftersom vi själva har utvecklat både hård- och mjukvaran i vår laddare kan vi effektivt hjälpa våra kunder. Via vår molnbaserade webbportal Charge Portal har vi möjlighet att fjärruppgradera din miljö och snabbt ge support.

Service av laddstationer för elbil

Hjälp med installationen

Även om monteringen och installationen av Chargestorm Connected är relativt enkel måste den enligt elsäkerhetslagen utföras av en behörig elektriker. För att göra det smidigt för dig som kund har vi skaffat lokala samarbetspartners över hela landet som är utbildade på våra produkter och som snabbt kan hjälpa dig att få din laddbox på plats.

App-styrning via mobilen

Få full kontroll över hur och när din elbil ska laddas. App-styrning av Chargestorm Connected finns både till Android och iOS. Appen hittar du genom att söka på "Taking charge".

Chargestorm Connected App