Om oss

Om Chargestorm

Chargestorm är Skandinaviens största producent och utvecklare av laddstationer för elbilsladdning, en teknisk pionjär inom området. I denna dynamiska marknad har vi sedan starten 2009 alltid varit lönsamma och växt i snabb takt. Vi utvecklar både hård- och mjukvara i Sverige samt har två fabriker inom en timme från vårt huvudkontor i Norrköping. Vår mission är att utveckla och tillhandahålla den säkraste elbilsladdningen på marknaden utifrån standardiserade lösningar. Våra laddstationer för elbilar och plugin-hybrider kännetecknas av; Säkerhet, driftsäkerhet och ett enkelt användargränssnitt.

Vi bygger modernt designade laddstationer med den senaste teknologin och all säkerhet inbyggt i enheterna. Våra laddare återfinns både i kommersiellt- och privat bruk. Vårt prisbelönta system NanoGrid för lastbalansering och vår molnbaserade tjänst ChargePortal är även de en enormt viktig del av vår framgångssaga. Våra kunder kommer från olika branscher/nischer såsom kommuner, energibolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag, parkeringsbolag och privatpersoner.

Sedan starten 2009 har vi registrerat stora volymer elbilsdata i vår laddportal vilket ger en bred kunskapsbas och lång erfarenhet inom elbilsladdning.

  • Över 80 200 000 fossilfria kilometer registrerade i vår laddportal
  • Över 28 000 installerade laddpunkter i världen
  • Över 4 500 laddsessioner dagligen
  • Över 700 000 fossilfria kilometer dagligen

Chargestorm är sedan maj 2018 en del av CTEK Group.

Cleantech Östergötland

Cleantech Inn

Power Circle

Open Charge Alliance logotyp

Chargestorm logotyp

Smart och säker elbilsladdning – från design till support

Chargestorm firar 10 år i branschen, 2009-2019

Vi är väldigt glada och stolta över våra 10 år inom e-Mobility! Med en egen utveckling av såväl hårdvara- som mjukvara är Chargestorm en trygg partner med väldigt lång och gedigen erfarenhet i branschen. 2019 kommer att bli ett händelserikt år med en ytterligare stark tillväxt på marknaden inom elbilsladdning. Vi vill passa på att tacka alla våra nya och befintliga kunder för ert förtroende. Gott Nytt 2019!

Om Chargestorm

Några kunder som vi stolt levererar laddstationslösningar till

SEB logotyp Cale logotyp Grønn kontakt logotyp Kraftringen logotyp Nordstan logotyp Humlegården logotyp Green Highway logotyp Malmö stad logotyp Q Park logotyp Skurups kommun logo Stockholm Parkering logo Parkering Göteborg logo HSB logo Riksbyggen logo Sunfleet Magnentus Lundbergs

Jobba tillsammans med andra som brinner för teknik, utveckling och vår miljö

Vi söker kontinuerligt efter medarbetare med passande kompetens. Kontakta oss gärna om du söker nya utmaningar!

Se vad vi söker just nu