Butiken med tillbehör till din elbil/laddhybrid

Välkommen till oss, här kan du som företagare eller privatperson hitta produkter till din elbil eller laddhybrid. Våra laddboxar säljs med ett begränsat sortiment, kan du inte hitta den modell du söker är du varmt välkommen att höra av dig till vår försäljningsavdelning via ”Kontakt”. Vi säljer kvalitetskablar som alltid levereras i en smidig väska med microfiberdukar för rengöring, epoxy-fylld laddhandske för längre livslängd, dragförstärkning mot laddkontakten m.m. Är du osäker på vilken kabel eller laddbox du behöver till din bil? Tveka inte att slå oss en signal så hjälper vi dig.

Till produkter
Guide – välj rätt laddkabel

Klarna – Kort, faktura, avbetalning m.m.

Handla tryggt och enkelt med Klarna! Du kan handla som företag eller privatperson samt välja det betalningsalternativ som passar dig bäst. Vår site är säkerhetsklassad enligt SSL.

DHL logotyp

Laddkablar

Skickas från vårt lager i Norrköping. Leveranstiden är något längre under semesterperioden (v. 29-30), 2-4 vardagar med DHL. Vid storhelger och högtider kan leveranstiden bli något längre. Är du företag kommer paketet direkt till er adress, vid beställning som privatperson kommer paketet till en DHL Service point nära dig. Orderinformation och spårningsnummer mailas till dig automatiskt.

Telefonsupport

Är du osäker på vilken kabel du ska köpa och vad som passar till din bil?
Inga problem, slå oss en signal på 011-333 00 02 så hjälper vi dig.